Kredi Takip Modülü

 

İşletmelerin finansal ihtiyaçlarını karşılama noktasında sıkça başvurduğu taksitli banka kredilerin takibi noktasında kullanılacak olan kredi modülü, bankalardan temin edilen kredilerin ödeme planının oluşturulması, ve bu ödemelerin program üzerinden takibini sağlar.

Taksitlerin ödemelerinin gecikmesi durumunda; ödenmek zorunda kalınan gecikme faizleri ile karşılama riskini minimuma indirmeye yardımcı olur.

 

Kredi Fiş Giriş Ekranında; Girilen veriler kullanılan kredinin Faiz, BSMV, KKDF gibi oranları, vadesine göre kredi taksitlerini görmemizi sağlar.

 

Banka Kredi Taksitleri Ekranında; Mevcut tüm kredilerin taksit sayısı, tutarı, ilgili banka hesapları gibi bilgilere ulaşılabilir, filtreleme özelliğiyle kalan krediler, ödenmiş krediler veya tüm krediler görüntülenebilir. Yine aynı ekrandan kredilerin ödeme kayıtlarının yapılmasını sağlar.

 

Banka Kredi Taksit Takip Raporu Ekranında; Kullanılan tüm kredilerin, vadelerine göre ay bazında raporlanmasını sağlar. Eğer aynı zamanda birden fazla kredi kullanılıyorsa rapor üzerinden hangi krediye ilgili ayda ne kadar ödeme yapılacağını görme imkanı sağlar.

Detaylı bilgi için tıklayınız.